Digitale toegankelijkheid

We vinden het belangrijk dat iedereen deze website goed kan gebruiken. Dat is ook precies het doel van de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid. Onze teksten zijn zo geschreven dat zoveel mogelijk mensen begrijpen wat er staat. Ook hebben wij goed gekeken naar de indeling: we gebruiken een groot lettertype, duidelijke koppen en een logische menustructuur, zodat mensen met een visuele of taalbeperking ze ook kunnen bekijken. Deze website is met elke computer, tablet, smartphone en hulpsoftware te gebruiken.

Toegankelijkheidsverklaring

Status toegankelijkheidslabel van Brabantkeur. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Een onafhankelijke partij heeft deze website getoetst op digitale toegankelijkheid. De resultaten van dit onderzoek zijn de basis voor de toegankelijkheidsverklaring.

ยป Download rapport

Blijven verbeteren

We vinden het belangrijk om de website toegankelijk te houden en te blijven verbeteren. Dat doen we bijvoorbeeld op de volgende manieren:

  • We toetsen onze website regelmatig met een automatische tool. Verbeterpunten lossen we op.
  • Onze redactie bekijkt regelmatig of de inhoud van de website nog klopt.

Feedback en contactgegevens

Sommige inhoud is nog niet digitaal toegankelijk. We bieden de mogelijkheid om deze content op verzoek toegankelijk(er) te maken. Loop je tegen een probleem met toegankelijkheid aan? Of heb je een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Geef het aan ons door via info@brabantkeur.nl. Vermeld de link naar de webpagina waar je het probleem bent tegengekomen.

Meer informatie

Op de website Digitoegankelijk staat meer informatie over digitale toegankelijkheid.

Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 03-02-2021.

Copyright 2021 - Alle Rechten Voorbehouden - Disclaimer - Toegankelijkheid