Waarom Brabant Keur?

U gaat aan het werk in, met of rondom het water. Dan vraagt u zich waarschijnlijk een aantal zaken af: “Met welke wet- en regelgeving krijg ik te maken?”, “Moet ik me aan specifieke regels houden?”, “Moet ik een melding maken bij het waterschap?” en zo zijn er vast nog een aantal vragen meer waar u antwoord op wilt hebben.

De Brabantse waterschappen maken het u graag gemakkelijker. Op deze website kunt u eenvoudig de geschikte informatie achterhalen waar u naar op zoek bent. De informatie is gerangschikt op thema. U kunt het thema zoeken op illustratie of uw zoekterm typen in het daarvoor bestemde veld rechts boven op de pagina. We proberen als waterschap de wetten en regels zo transparant, overzichtelijk en eenvoudig mogelijk te houden voor u.

De juiste informatie op de juiste plaats

De website is nog niet gereed én toch staat het online. De komende periode wordt er nog hard gewerkt aan deze website. Zo komen er nog verschillende thema’s, illustraties en teksten bij. We willen u optimaal van dienst kunnen zijn door de juiste informatie te geven op de juiste plaats.

Uw mening telt!

U kunt al gebruik maken van de website, maar dit is niet de enige reden waarom de website online is. Graag horen we uw mening over de website: “Wat vindt u prettig?”, “Wat kan volgens u beter?”, “Kunt u iets met de informatie?”, “Heeft u tips?” Kortom, uw mening telt. Alleen met uw mening wordt de website een praktische handleiding die geschikt is voor iedere burger/iedereen! U kunt altijd reageren op deze website met een mail naar info@brabantkeur.nl. Heeft u vragen over de wetgeving of een specifieke vraag voor het waterschap, kijk dan op de pagina contact voor de contactgegevens van uw waterschap.

Terug naar uitleg
Copyright 2021 - Alle Rechten Voorbehouden - Disclaimer - Toegankelijkheid